top of page

Working Mothers

Public·34 members

Republika Çeke U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 18/11/2023 Transmetim

1 orë më parë — [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 11 sht 2023 — dhe deri te përballjet që zhvillojnë kombëtaret e moshave (U17, U19 dhe U21).

Gjasula: Moldavia e fortë, por ne kemi besimDjemtë e Kombëtares janë gati për dy sfidat e fundit kualifikuese ndaj Moldavisë dhe Ishujve Faroe, të vlefshme për Kampionatin Europian ‘Gjermani 2024’. Grumbullimi ka nisur dhe atmosfera brenda grupit është shumë pozitive. Synimi i vetëm është arritja e objektivit madhor, finalet e Europianit “Gjermani 2024“. Arbnor Muja dhe Klaus Gjasula në një prononcim të dhënë për fshf. org tregojnë se janë gati për aktin final. Sulmuesi kuqezi Arbnor Muja vlerësoi ekipin e Moldavisë, dhe bëri thirrje për mbështetje nga tifozët kuqezi për të siguruar kualifikimin dhe për ta kthyer në festë ndeshjen e fundit me Ishujt Faroe në “Air Albania“. [TRANSMETIM TELEVIZIV***] Shqipëria Moldavia - GitLab 17 qer 2023 — [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË***]<<<] Egnatia BylisEgnatia vs. Kreu | Radio Televizioni Shqiptar RTSH, Lajme Sport, Futboll, Orkestra, Radio, Rti, Festivali. Edhe Klaus Gjasula vlerësoi ekipin e Moldavisë, duke theksuar se ka pësuar vetëm një humbje në këto kualifikuese. Mesfushori kuqezi i cilësoi dy ndeshjet e fundit si finale dhe tregoi se atmosfera e krijuar nga tifozët në sfidat e fundit ka qenë e shkëlqyer, duke e cilësuar si mbështetjen më të madhe në karrierë. “Ne e kemi parë të gjithë që Moldavia është një kundërshtar shumë i fortë, nuk kanë humbur asnjë ndeshje, e kemi mundur vetëm ne në Tiranë. E dimë që ndeshja është shumë e rëndësishme si një finale. Të dy ndeshjet e radhës janë si finale për ne. Turqia U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas 17 tetor 2023 S 16 tet 2023 — Asnjë nuk mund të konsiderohet skuadër më e dobët, as Ishujt Faroe apo Moldavia Ndeshja u zhvillua në Turqi në stadiumin [HD LIVE<] Turqia... Në këto kualifikuese jemi përgatitur mirë, ta shohim se si do të vazhdojë ecuria edhe në këto ndeshje. Nuk mendoj që duhet të ndryshojmë dhe të dalim më shumë apo më pak nga vetja, nëse vazhdojmë me këtë ecuri që kemi pasur nuk besoj se do të hasim probleme. Futbolli gjithmonë ka vështirësi dhe mendoj që ekipi që kemi, grupi që kemi ka shumë cilësi dhe zemër dhe besoj se do të dalim me fitore. Fuqia jonë janë tifozat kuqezi, tifozat e kombëtares, jemi shumë krenar për ta dhe shpresoj që t’i gëzojmë në dy ndeshjet e fundit, së pari me Moldavinë dhe pastaj ta bëjmë festën e madhe në Tiranë “ – përfundoi Arbnor Muja. Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 nënto 9 orë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 3 ditë më parë — 6 nën 2023 — Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 ... [TV*] Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nënt 9 orë më parë — 3 ditë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nëntor 2023 31 tet 2023 — U17 W - Czech Republic U17 W ... International Zouk Day Group Brisbane ... Republika e Irlandës, Irlanda e Veriut Grupi A6: Spanja, Republika Çeke U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 GRUPI 0. +. 0 Comments ... [hd live#] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 15 orë më parë — [[[SPORT TV]]**] Shqipëria Moldavia drejtpërdrejt live 17. 06 17 qer 2023 — Studimi nuk merr për bazë në asnjë moment në mënyrë të drejtpërdrejt... Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit janë edhe Kosova e... “Si çdo herë jemi përgatitur dhe jemi shumë të fokusuar. Kjo është finalja jonë. 2nd Annual Gala-Lights of HOPE! Group 1 orë më parë — drejtpërdrejt (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Turqia U19 Shqipëria U19 transmetim i U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09/11/2023 0: 9 nën ... Edhe sa i përket formacionit që do të hedhë në fushë, pavarësisht se ende nuk është publikuar ai zyrtarë, nga informacionet pranë trajnerit mësohet se skuadra me gjasë do të jetë e njëjta, duke I besuar 11-tshes së stadium Air Albania ndaj Moldavisë, pra duke ndjekur shprehjen e famshme “formacioni fitues nuk ndryshohet”. Andorra Kosova 2022 12 tetor 2023 Sport TV... drejtpërdrejtë 2022 12 tetor 2023 Transmetim 11 sht 2023 — (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia transmetim i Andorra vs Kosovo | FIBA 3x3 Europe Cup... Moldavia Moldavia (rumanisht: Moldova), zytarisht Republika e Moldavisë, rumanisht Republica Moldova) është një vend pa dalje në det në Evropën Lindore, kufizohet nga... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 8 orë më parë — Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09.11.2023 9 nën 2023 — Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato((HD live... [TRANSMETIM===] Kosova U21 Gjermania U21 transmetim i 11 sht 2023 — Ky ... [TRANSMETIM@] Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i ... transmetim i drejtpërdrejtë 16 qer 2023 — Grupi D: Kroacia, Uells, Armenia, Turqia, Letonia. Grupi E: Polonia, Republika Çeke,... Zona 10: Kina, Sri Lanka ... Republika Çeke Kryeqyteti dhe qyteti më i madh është Praga. Republika Çeke përfshin territoret historike të Bohemisë, Moravisë dhe Silezisë Çeke. Shteti çek u formua në fund ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page